LEGETØJ, HUNDEFODER,

GODBIDDER, SNACKS, SELEVÆRKSTED 

BESØG VORES BUTIK

Butik med nøje udvalgte produkter

I samarbejde med Sirius Hunde driver vi en butik med håndplukkede produkter til den kvalitetsbevidste hundeejer. Vi har et stort udvalg af legetøj, foder, godbidder, snacks, liner, halsbånd og seler.

Voes veluddannede personale står altid til rådighed for vejledning og spørgsmål, så du altid kommer afsted med det du har brug for.  

Dansk logo m baggrund.png

Butikkens åbningstider

Butikken pt kun åben i forbindelse med træning eller efter aftale. Du kan aftale en tid i butikken ved at skrive til kontakt@aarhushundecenter.dk eller ved at ringe til 26818350. 

Åben i forbindelse med træning eller efter aftale

Seleværksted

Hos Aarhus Hundecenter tilbyder Sirius Hunde løbende tider i deres seleværksted. Her kan du få speciallavet seler, liner og halsbånd, således at det passer netop til din hund. Alt seletøj fra Sirius Hunde er produceret i det lette med stærke materiale BioThane.

Har du spørgsmål om specialdesign er du altid velkommen til at kontakte Sirius Hunde ved at skrive til info@siriushunde.dk 

Se nedenfor for priser på de mest almindelige produkter. For priser på andre specialdesignede ønsker, bedes du kontakte Sirius Hunde

Når du besøger seleværkstedet

Sirius Hunde har mange års erfaring med produktion og tilpasning af specialudstyr til hunde.

 

Sirius Hundes seler findes i flere forskellige modeller - og hvilken en der passer, afhænger af hvilken type hund du har. Får du en af Sirius' specialtilpassede seler, bliver den lavet efter din hunds mål og der er efterfølgende mulighed for at få selen justeret skulle din hund vokse. 

Ud over seler, laver Sirus Hunde og liner og halsbånd efter mål. Med et stor udvalg i spænder, ringe og karabinhager kan du sammensætte dem, så de passer lige præcis til dine behov.

 

Når besøger seleværkstedet, er det vigtigt at du medbringer din hund. Det vil nogle gange være muligt at lave produktet samme dag, og andre gange skal du afhente produktet senere - typisk indenfor en til to uger. Det er også muligt at lave en aftale om at få produktet sendt til dig, når det er færdigt. I enkelte tilfælde kan det være nødvendigt med en ekstra tilpasning inden produktet er færdigt. For at være sikker på produktionstiden på et bestemt produkt, bør altid kontakte Sirius Hunde inden du besøger værkstedet. 

Er du i tvivl om hvorvidt Sirius Hunde kan lave det du gerne vil have, eller har du andre spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte dem på info@siriushunde.dk

Priser i seleværkstedet

Tilpasning af udstyr er altid gratis. Her er prisernerne på nogle af de mest populære specialtilpassede produkter i seleværkstedet: 

  • Gå-seler, hunde op til ca. 12 kg: 325,00 kr

  • Gå-seler, hunde over ca. 12 kg: 350,00 kr​

  • Løbesele, hunde op til ca. 12 kg: 325,00 kr

  • Løbesele, hunde over ca. 12 kg: 350,00 kr

  • Løbesæt, hunde:: 600,00 kr​

  • Halsbånd, 1,2 cm (bredde): 140,00 kr

  • Halsbånd, 1,9 cm (bredde): 150,00 kr

  • Halsbånd, 2,5 cm (bredde): 160,00 kr

  • Linernes pris afhænger af længden og valget af ringe og karabinhager, men prisen ligger typisk mellem 150,00 kr og 450,00 kr. 

Priser på andre speciallavede produkter aftales individuelt og afhænger af hvilke materialer der skal bruges.