Kurser og workshops

Hos Aarhus Hundecenter afholder vi løbende en række kurser og workshops. Kurserne afholdes dels af Dyrlæge Astrid Holtet der holder til i Aarhus Hundecenter, of dels af fagpersoner udefra. Nogle kurser henvender sig til hundeejeren, mens andre henvender sig til fagpersoner som arbejder med hunde til dagligt, som eksempelvis hundetrænere. Se de kommende kurser og workshops nedenfor. 

Er du i tvivl om vores kurser og workshops passer til dig, er du altid velkommen til at kontakte os for at høre mere. 

Puppy Play

Kommende kurser og workshops hos Aarhus Hundecenter

Happy Pup

Hvalpehold

På hvalpeholdet får din hvalp et godt fundament, og der vil være fokus på socialisering, miljøtræning og basisøvelser. Holdet inkluderer 1 teoritime og 8 træningsgange, og henvender sig til alle hvalpe, der er mellem 8 og 16 uger, når holdet starter. Er du i tvivl om, hvorvidt din hund passer til holdet, så er du velkommen til at kontakte os. 

Nyt hold kommer snart - Vil du gerne have besked så snart holdet oprettes - så skriv dig på venteliste

Brown Dogs

Åben træning

Kan du heller ikke få et fast træningshold til at passe ind i din kalender - men vil du gerne stadig træne? Vi har åbne træninger, hvor du tilmelder dig fra gang til gang, og du får hjælp til netop de øvelser du har lyst til at træne! Du kan betale for de enkelte gange eller købe et klippekort og få rabat på dine træninger!

Træningen foregår i vores lyse og opvarmede lokaler og du har adgang til udstyret i hallen!

 

Læs mere
shutterstock_786035938.jpg

Nyt fitnesshold!

På hundefitness-holdet er der fokus på fysisk og mental aktivering. Vi arbejder med balance og kropskontrol, og på den måde styrker vi hundens bevægeapparat, samtidig med at hjernen udfordres. Holdet er et begynderhold og henvender sig til alle typer af hunde. Har din hund (eller har den haft) problemer med bevægeapparatet, bedes du kontakte os inden du tilmelder dig holdet. 

Onsdage kl. 19.00 - FULD BOOKET

Onsdage kl 20.10 - Start d.10/10, ledige pladser

Nytårsangst - hvad kan du gøre? 

Tilmeld dig kurset: 

Kom til et 4 timer langt kursus om nytårsangst og lydfobier, og bliv klogere på hvordan du kan hjælpe din hund. Kurset er relevant for ejere, der har hunde med angst for fyrværkeri eller andre høje lyde, som eksempelvis tordenvejr. Det er også relevant for dig, der ønsker at forebygge at din hund udvikler en lydfobi. Dyrlæge Astrid Holtet har udarbejdet kurset og varetager også undervisningen. 

Lørdag d. 20. oktober 2018, kl. 10.00-14.00

Pris: 350,00

Lørdag d. 20. oktober 2018, kl. 10.00-14.00

Førstehjælpskursus 

Ved du hvad du skal gøre hvis uheldet er ude? På førstehjælpskurset får du en grundlæggende introduktion til basal førstehjælp til hund. Derudover ser vi nærmere på hvad du skal gøre ved en lang række uheld, som trafikulykker, forgiftninger, hedeslag og meget mere. Kurset inkluderer frokost og undervisningsmaterialer. 

Tilmeld dig kurset: 

Lørdag d. 10. november 2018, kl. 10.00-14.00

Pris: 350,00

Lørdag d. 10. november 2018, kl. 10.00-14.00

GRATIS HVALPEAFTEN!

Har du fået hundehvalp eller skal du snart have en? Så kom til hvalpeaften og hør mere om hvordan din hvalp får den bedste start på sit nye liv. 

Alle hvalpe der deltager, får en gratis hvalpepakke! 

Nye datoer kommer snart

Vi du gerne have besked så snart holdet oprettes - så skriv dig på venteliste

Foderworkshop

Fodermarkedet er en jungle og der kan være svært at gennemskue hvad du får, når du køber en sæk hundefoder. På denne workshop får du en basal viden om fodring af hunde. Du lærer blandt andet også hvordan du regner dig frem til hvad din hund skal have at spise, og hvordan du læser indholdsbetegnelsen på fodersækken. 

Vi du gerne have besked så snart holdet oprettes - så skriv dig på venteliste

Nye datoer kommer snart

Kursus i smerteidentificering

Arbejder du til dagligt med hundetræning, så vil du uundgåeligt møde hunde med smerter. Smerter hos hunde kan være svære at se, men er med til at påvirke hundens livskvalitet og kan være årsag til adfærdsproblemer. Det er derfor vigtigt at man som hundetræner er rustet til at genkende smerteadfærd hos hunde på en træningsplads. På kurset her gennemgår vi hundens smerteadfærd, så du får det bedst mulige udgangspunkt til at genkende hunden med problemer.

Vi du gerne have besked så snart holdet oprettes - så skriv dig på venteliste

Nye datoer kommer snart