WORKSHOP

GÅ PÆNT &

ROLIGT I SNOR

Kurser og workshops

Hos Aarhus Hundecenter afholder vi løbende en række kurser og workshops. Kurserne afholdes dels af Dyrlæge Astrid Holtet der holder til i Aarhus Hundecenter, of dels af fagpersoner udefra. Nogle kurser henvender sig til hundeejeren, mens andre henvender sig til fagpersoner som arbejder med hunde til dagligt, som eksempelvis hundetrænere. Se de kommende kurser og workshops nedenfor. 

 

Er du i tvivl om vores kurser og workshops passer til dig, er du altid velkommen til at kontakte os for at høre mere. 

GRATIS FOREDRAG - Løb med din hund

Løb er en sjov og sund aktivitet at dele med din hund. Men hvordan kommer du i gang​ - og hvad skal du være opmærksom på, når I kaster jer ud i løbesporten sammen? Vi holder et gratis foredrag om det at løbe med hund. I forbindelse med foredraget vil vi også fortælle lidt om vores kommende løbeklub, hvis mål er at skabe et sted for alle, der løber eller gerne vil løbe med deres hund - og samtidigt være del af et hyggeligt fællesskab.

DATO & TID:

13/8-19, kl. 19.00-21.00

Få besked om nye kurser!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

WORKSHOP - Gå pænt & roligt

Træning med fokus på øvelser, der hjælper hunden til at gå pænt i snor. 

I 3 timer arbejder vi intensivt med øvelser, der fremmer ro, og som hjælper dig og din hund til at få en bedre gå-tur. Undervisningen er en blanding af teori og praktisk træningen. Workshoppen er begrænset til max. 6 hunde, hvilket giver rig mulighed for at arbejde med den enkelte hunds særlige udfordringer. 

mandag d. 26/8, kl. 18.00-21.00

DATO & TID: 

KURSUS - Førstehjælp til hundeejere

Ved du hvad du skal gøre hvis uheldet er ude?

 

På førstehjælpskurset får du en grundlæggende introduktion til basal førstehjælp til hund. Derudover ser vi nærmere på hvad du skal gøre ved en lang række uheld, som trafikulykker, forgiftninger, hedeslag og meget mere. Dyrlæge Astrid Holtet har udarbejdet kurset og varetager også under-visningen

DATO & TID:

9/9-19, kl. 18.00-21.00 

KURSUS - Forstå dit hundefoder

Fodermarkedet er en jungle og det kan være svært at gennemskue hvad du får, når du køber en sæk hundefoder.

 

På denne workshop får du en basal viden om fodring af hunde. Du lærer blandt andet også hvordan du regner dig frem til hvad din hund skal have at spise, og hvordan du læser indholdsbetegnelsen på fodersækken. 

DATO & TID:

26/9-19, kl. 18.00-21.00

WORKSHOP - Aktivering i teori & praksis

Aktivering i hverdagen er vigtigt for hundens velvære - og samtidig er det en god måde at styrke relationen mellem hund og ejer! 

I en 3 timer lang workshop, ser vi nærmere på hvorfor aktivering er så vigtigt, og hvordan forskellige typer af aktivering hjælper hunden. Derudover arbejder vi med forskellige former for aktivering, så du får en masse inspiration til dagligdagen. 

DATO & TID: 

7/10-19, kl. 18.00-21.00

  • Facebook

Øster Parkvej 2, 8270 Højbjerg

Tlf:  26 81 83 50 

E-mail: kontakt@aarhushundecenter.dk

v/ Dyrlæge Astrid Gerd Holtet

CVR: 38812297 

  • Facebook Social Icon
  • Google Places Social Icon