Begynderlydighed

Pris: 950,00

Teoriaften: 
Dato og tidspunkt: d. 23/10 kl. 17.30-18.30

Træning:
Tidspunkt: 17.30-18-30

Datoer: 30/10, 6/11, 13/11, 20/11, 27/11, 4/12

LOGO.PNG

Tilmeld dig holdet nu:

På begynderlydighed-/unghundeholdet arbejder vi med de grundlæggende lydighedsøvelser, der er nødvendige for at blive en god familiehund. Holdet inkluderer 1 teorigang og 6 træningsgange. Er du i tvivl, om hvorvidt din hund passer til holdet, er du velkommen til at kontakte os. Holdet henvender sig til unghunde eller hunde, der ikke har haft meget lydighedstræning tidligere. Har din hund svært ved at være sammen med andre hunde, så kontakt os venligst inden tilmelding. 

Træningen er belønningsbaseret og bygger på principperne for klikkertræning. Vi har fokus på at belønne hunden, når den gør det rigtige, frem for at straffe den, når den laver fejl. Derudover arbejder vi med at fremme hundens evne til at tænke selv og tage initiativ i træningen. Træningen kan foretages med eller uden klikker. 

Hvorfor er lydighedstræning vigtigt? 

Lydighedstræning og fornuftig aktivering er vigtigt for at få en velfungerende familiehund. De fleste unghunde oplever perioder hvor koncentrationen svigter, og det er vigtigt at hunden kommer godt i gennem denne tid. På dette hold vil der være fokus på de øvelser, der er vigtige for familiehunden. Derudover vil der være fokus på fornuftig og effektiv aktivering, og på at styrke hundens selvtillid og jeres indbyrdes relation.  Ligeledes vil der blive arbejdet med at give hunden en god kropskontrol - noget der er vigtigt for at den kan få et sundt og aktivt liv.

Hvad laver vi?

Følgende øvelser vil blive gennemgået på holdet: 

  • Sit

  • Dæk

  • Indkald

  • Ro

  • Gå pænt/Fri ved fod

  • "Ta' pænt"/selvkontrol

  • Håndteringsøvelser

Underviser

Astrid Holdet, dyrlæge og hundetræner:

IMG_0295.JPG