tor. 20. feb. | Aarhus Hundecenter

DROP-IN FITNESS 200220

Fysisk og mental træning for alle hunde
Man kan ikke længere tilmelde sig
DROP-IN FITNESS 200220

Tid & sted

20. feb. 2020 16.00 – 16.50
Aarhus Hundecenter, Øster Parkvej 2, 8270 Højbjerg, Denmark

Om begivenheden

Drop-in træning med "fitness og balance" tema. 

Kom til en times træning med fokus på at lave sjove øvelser, der styrker hundens muskulatur og samtidig udfordrer hjernen.

 

Pris: 150,00 (har du klippekort, så skriv  KLIPPEKORT DROPIN  i kuponfeltet ved betaling, og medbring klippekortet til træningen) 

Tilmelding nødvendig. Medbring fast line, en masse godbidder og evt. en klikker. 

Din hund skal være vaccineret mod parvovirus, hundesyge og smitsom leverbetændelse, samt have den lovpligtige ansvarsforsikring. 

Pris: 150,00 kr/hund

Underviser: Astrid Holtet, dyrlæge og klikkertrænerinstruktør

HVEM ER ASTRID HOLTET

Astrid er uddannet smådyrsdyrlæge og har en fortid i smådyrspraksis. Hun har også undervist landets veterinærsygeplejerskeelever i kæledyrs sundhed og sygdom, og er del af censorkropset på Københavns Universitet indenfor emnet Etologi og dyrevelfærd. Derudover har hun efteruddannet sig indenfor hundetræning og -adfærd, og er medlem af Dansk Selskab for Klinisk Veterinær Etologi. Til marts 2020 afslutter Astrid desuden en efteruddannelse i veterinær kiropraktik. Ved siden af hendes arbejde i AHC er hun også fagskribent for magasinet HUNDEN. 

Betalingsbetingelser: 

Tilmeldingen til træningen er bindende. Ved afbud senere end 3 dage før holdstart vil der blive afkrævet fuld betaling. Ved afbud tidligere end 3 dage inden træningen, kan beløbet refunderes ved at sende en mail til kontakt@aarhushundecenter.dk

I tilfælde af uforudsete hændelser, herunder sygdom, kan Aarhus Hundecenter aflyse kurset. Ved aflysning tilbagebetales beløbet for træningen indenfor 5 arbejdsdage. 

 

 

Tilmelding
Pris
Antal
Total
  • DROP-IN HUNDEFITNESS 190220
    150 kr
    150 kr
    0
    0 kr
Total0 kr

Del begivenheden