fre. 20. mar. | Aarhus Hundecenter

DROP-IN FITNESS 200320

Fysisk og mental træning for alle hunde
Man kan ikke længere tilmelde sig
DROP-IN FITNESS 200320

Tid & sted

20. mar. 2020 15.00 – 15.50
Aarhus Hundecenter, Øster Parkvej 2, 8270 Højbjerg, Denmark

Om begivenheden

Drop-in træning med "fitness og balance" tema. 

Kom til en times træning med fokus på at lave sjove øvelser, der styrker hundens muskulatur og samtidig udfordrer hjernen.

 

Pris: 150,00 (har du klippekort, så skriv  KLIPPEKORT DROPIN  i kuponfeltet ved betaling, og medbring klippekortet til træningen) 

Tilmelding nødvendig. Medbring fast line, en masse godbidder og evt. en klikker. 

Max 6 hunde pr. hold

Din hund skal være vaccineret mod parvovirus, hundesyge og smitsom leverbetændelse, samt have den lovpligtige ansvarsforsikring. 

Pris: 150,00 kr/hund

Underviser: Astrid Holtet, dyrlæge og klikkertrænerinstruktør

HVEM ER ASTRID HOLTET

Astrid er uddannet smådyrsdyrlæge og har en fortid i smådyrspraksis. Hun har også undervist landets veterinærsygeplejerskeelever i kæledyrs sundhed og sygdom, og er del af censorkropset på Københavns Universitet indenfor emnet Etologi og dyrevelfærd. Derudover har hun efteruddannet sig indenfor hundetræning og -adfærd, og er medlem af Dansk Selskab for Klinisk Veterinær Etologi. Til marts 2020 afslutter Astrid desuden en efteruddannelse i veterinær kiropraktik. Ved siden af hendes arbejde i AHC er hun også fagskribent for magasinet HUNDEN. 

 

Betalingsbetingelser: 

Tilmeldingen til træningen er bindende. Ved afbud senere end 3 dage før holdstart vil der blive afkrævet fuld betaling. Ved afbud tidligere end 3 dage inden træningen, kan beløbet refunderes ved at sende en mail til kontakt@aarhushundecenter.dk. I tilfælde af uforudsete hændelser, herunder sygdom, kan Aarhus Hundecenter derudover aflyse kurset. Ved aflysning tilbagebetales beløbet for træningen indenfor 5 arbejdsdage. 

 

 

Tilmelding
Pris
Antal
Total
  • DROP-IN HUNDEFITNESS 270220
    150 kr
    150 kr
    0
    0 kr
Total0 kr

Del begivenheden