tir. 10. mar. | Aarhus Hundecenter

DROP-IN - TROUBLE SHOOTING 100320

Få hjælp til træningsrelaterede problemer
Man kan ikke længere tilmelde sig
DROP-IN - TROUBLE SHOOTING 100320

Tid & sted

10. mar. 2020 09.10 – 10.00
Aarhus Hundecenter, Øster Parkvej 2, 8270 Højbjerg, Denmark

Om begivenheden

Drop-in træning med fokus på hjælp til træningsrelaterede problemer. Har du en øvelse der driller, eller bare brug for et par friske øjne på din træning, så er der hjælp at hente her. Zara står til rådighed for at hjælpe med træningsrelaterede problemer. 

OBS! Træningen er ikke beregnet til adfærdsrelaterede problemer, som aggression, seperationsangst og lignende. 

 

Pris: 150,00 (har du klippekort, så skriv  KLIPPEKORT DROPIN  i kuponfeltet ved betaling, og medbring klippekortet til træningen) 

Tilmelding nødvendig. Medbring fast line, en masse godbidder og evt. en klikker. 

Max 6 hunde pr. hold

Din hund skal være vaccineret mod parvovirus, hundesyge og smitsom leverbetændelse, samt have den lovpligtige ansvarsforsikring. 

Pris: 150,00 kr/hund

Underviser: Zara Holst Zachariasen

HVEM ER ZARA HOLST ZACHARIASEN: 

Zara, der til dagligt hører til i DKK-Viby, er uddannet instruktør, og har undervist en masse forskellige hold, herunder hvalpe-, agility-, rally- og tricks-hold. Til dagligt træner hun med sin egen Border Collie Viggo, og elsker blandt andet at arbejde med tricks og sjove udfordringer. Zara er del af holdet bag siden voreshund.dk – hvis mission er at inspirere hundeejere, og hjælpe med tips og ideer til god aktivering af familiehunden.

Betalingsbetingelser: 

Tilmeldingen til træningen er bindende. Ved afbud senere end 3 dage før holdstart vil der blive afkrævet fuld betaling. Ved afbud tidligere end 3 dage inden træningen, kan beløbet refunderes ved at sende en mail til kontakt@aarhushundecenter.dk. I tilfælde af uforudsete hændelser, herunder sygdom, kan Aarhus Hundecenter derudover aflyse kurset. Ved aflysning tilbagebetales beløbet for træningen indenfor 5 arbejdsdage. 

 

 

Tilmelding
Pris
Antal
Total
  • DROP-IN BILLET
    150 kr
    150 kr
    0
    0 kr
Total0 kr

Del begivenheden