Starter tirsdag d. 17/3-20, kl. 16.00 | Aarhus Hundecenter

FORTSÆTTERHOLDET - 170320

Hundetræning for familiehunden, der har trænet tidligere
FORTSÆTTERHOLDET - 170320

Tid & sted

Starter tirsdag d. 17/3-20, kl. 16.00
Aarhus Hundecenter, Øster Parkvej, Højbjerg, Denmark

Om begivenheden

Teoriaften: 

Dato og tidspunkt: d. 17/3-20, kl. 16.00

Træning:

Tidspunkt: 16.00-16.50

Datoer:  24/3, 31/3, 14/4, 21/4, 28/4

OBS! Ingen træning i påskeugen

Pris: 1195,00 kr (du får 10% rabat, hvis du tidligere har deltaget på et af vores begynderhold - skriv loyal10 i cuponfeltet ved betaling, for at få din rabat) 

Antal deltagere: Max 6 hunde

Underviser: Astrid Gerd Holtet, dyrlæge og klikkertrænerinstruktør

På fortsætterholdet er der fokus på hverdagslydighed krydret med sjove øvelser, der styrker hundens selvtillid og relationen mellem hund og ejer. Holdet er for hunde, der før har trænet på min. begynderniveau. Da vi kun har max. 6 hunde pr. hold, giver det rig mulighed for individuel vejledning. Der vil også være mulighed for at tage højde for særlige ønsker om øvelser fra deltagerne på holdet.

Træningen er belønningsbaseret og bygger på principperne for klikkertræning. Der er fokus på at belønne hunden, når det gør det rigtige, frem for at straffe den, når den laver fejl. Derudover arbejder vi med at fremme hundens evne til at tænke selv og tage initiativ i træningen. Træningen kan foretages med eller uden klikker.

Hvad laver vi?

På holdet vil vi lave en masse forskellige øvelser, blandt andet: 

- Det gode indkald

- Ro og fokus

- Lineføring

- Dæk og sit 

- Afstandsbelønning

- Potetarget og andre tagetøvelser

- Øvelser på platform

Hvad skal du medbringe:​

- MANGE godbidder (gerne flere forskellige)

- Fast line (ikke flexline)

- Vandskål 

- Evt. klikker

- Et tæppe

 

For at deltage på holdet skal din hund være vaccineret mod hundesyge, parvovirus og smitsom leverbetændelse. Derudover skal den have den lovpligtige ansvarsforsikring. Du bedes medbringe dokumentation for vaccination og forsikring ved første træningsgang. 

Om dyrlæge Astrid Holtet

Astrid Holtet er uddannet smådyrsdyrlæge og har en fortid i smådyrspraksis. Hun underviser til dagligt landets veterinærsygeplejerskeelever i kæledyrs sundhed og sygdom. Derudover har hun efteruddannet sig indenfor hundetræning og -adfærd, og arbejder som fagskribent for magasinet HUNDEN. 

 

Betalingsbetingelser: 

Tilmeldingen til træningen er bindende. Ved afbud senere end 14 dage før holdstart vil der blive afkrævet fuld betaling. Ved afbud tidligere end 14 dage inden træningen, kan beløbet refunderes ved at sende en mail til kontakt@aarhushundecenter.dk

Holdet oprettes ved min. 3 tilmeldte. I tilfælde af uforudsete hændelser, herunder sygdom, kan Aarhus Hundecenter derudover aflyse kurset. Ved aflysning tilbagebetales beløbet for træningen indenfor 5 arbejdsdage. 

 

Tilmelding
Pris
Antal
Total
  • FORTSÆTTERHOLD 170320
    1,195 kr
    1,195 kr
    0
    0 kr
Total0 kr

Del begivenheden