Starter tirsdag d. 22/9-20, kl. 19.10 | Aarhus Hundecenter

HUNDEFITNESS & SJOV (Begynderniveau) - 220920C

Balance, styrke og kropskontrol
Man kan ikke længere tilmelde sig
HUNDEFITNESS & SJOV (Begynderniveau) - 220920C

Tid & sted

Starter tirsdag d. 22/9-20, kl. 19.10
Aarhus Hundecenter, Øster Parkvej, Højbjerg, Denmark

Om begivenheden

Teori: Online - tilgængeligt fra d. 18/9. Teoriundervisningen bliver lagt op i en lukket Facebook gruppe. Gruppen vil efterfølgende være åben gennem hele kurset, som forum til inspiration og spørgsmål. 

Træning:

Tidspunkt: 19.10-20.00

Datoer: 22/9, 29/9, 6/10, 13/10, 20/10

Pris: 1195,00 kr 

Antal deltagere: Max 6 hunde

Underviser: Astrid Gerd Holtet, dyrlæge med efteruddannelse i veterinær kiropraktik og klikkertræning

 

På hundefitness-holdet er der fokus på fysisk og mental aktivering. Vi arbejder med balance og kropskontrol, og på den måde styrker vi hundens bevægeapparat, samtidig med at den har det sjovt og hjernen udfordres. Holdet henvender sig til alle typer af hunde. Har din hund (eller har den haft) problemer med bevægeapparatet, bedes du kontakte os inden du tilmelder dig holdet. 

Træningen er belønningsbaseret og bygger på principperne for klikkertræning. Træning tager udgangspunkt i at belønne hunden, når den gør det rigtige, frem for at straffe den, når den laver fejl. Derudover arbejder vi med at fremme hundens evne til at tænke selv og tage initiativ i træningen. Træningen kan foretages med eller uden klikker. 

Hvorfor er fitness og kropskontrol vigtigt? 

At være fysisk aktiv er vigtigt for alle hunde og bør være en del af den daglige aktivering. På dette hold vil der være fokus på fitness, balance og kropskontrol på begynderniveau. Hundens muskulatur og motorik styrkes, hvilket er med til at holde den sund og mindske risikoen for skader. Øvelserne indlæres på en sjov og legende måde, der også stimulerer hundens hjerne og evne til at løse problemer, samt styrker jeres samarbejde. 

Hvad laver vi?

På holdet vil vi lave en masse forskellige øvelser, der alle udfordrer hundens fysik og balance, og som tilpasses deltagerne. I vil også få en masse redskaber til at arbejde videre med derhjemme, og en masse inspiration til den daglige træning. 

Hvad skal du medbringe:

 • MANGE godbidder (gerne flere forskellige)
 • Kropssele
 • Fast line (ikke flexline)
 • Vandskål 
 • Evt. klikker

​For at kunne deltage i kurset skal din hund være vaccineret mod parvovirus, hundesyge og smitsom leverbetændelse. Derud over skal du have tegnet en udvidet ansvarforsikring, der dækker eventuelle skader din hund måtte påføre andre hunde eller mennensker. Du bedes medbringe dokumentation for både vaccination og forsikring ved første træningsgang. 

 

Om dyrlæge Astrid Holtet

Astrid Holtet er uddannet smådyrsdyrlæge og har en fortid i smådyrspraksis. Hun underviser til dagligt landets veterinærsygeplejerskeelever i kæledyrs sundhed og sygdom. Hun har efteruddannet sig indenfor hundetræning og -adfærd, samt er ceritficeret i veterinær kiropraktik. Derudover arbejder Astrid som fagskribent for magasinet HUNDEN. 

Betalingsbetingelser: 

Tilmeldingen til træningen er bindende. Ved afbud senere end 7 dage før holdstart vil der blive afkrævet fuld betaling. Ved afbud tidligere end 7 dage inden træningen, kan beløbet refunderes ved at sende en mail til kontakt@aarhushundecenter.dk

Holdet oprettes ved min. 3 tilmeldte. I tilfælde af uforudsete hændelser, herunder sygdom, eller for få tilmeldte kan Aarhus Hundecenter derudover aflyse kurset. Ved aflysning tilbagebetales beløbet for træningen indenfor 5 arbejdsdage. 

Tilmelding
Pris
Antal
Total
 • Hundefitness & sjov - 220920A
  1,195 kr
  1,195 kr
  0
  0 kr
Total0 kr

Del begivenheden