Start tirsdag d. 17/3-20, kl. 18.20 | Aarhus Hundecenter

HVALPEMOTIVATION - 170320

Hvalpetræning for familiehunden
HVALPEMOTIVATION - 170320

Tid & sted

Start tirsdag d. 17/3-20, kl. 18.20
Aarhus Hundecenter, Øster Parkvej, Højbjerg, Denmark

Om begivenheden

Teoriaften: 

Dato og tidspunkt: d. 17/3, kl. 18.20

Træning:

Tidspunkt: 18.20-19.10

Datoer:  24/3, 31/3, 14/4, 21/4, 28/4

Pris: 1195,00 kr 

Antal deltagere: Max 6 hvalpe (holdet oprettes ved min. 3 tilmeldte) 

Underviser: Astrid Gerd Holtet, dyrlæge og klikkertræner instruktør

På hvalpeholdet får din hvalp et godt fundament, og der vil være fokus på socialisering, miljøtræning og basisøvelser. Holdet inkluderer 1 teoritime og 5 træningsgange, og henvender sig til alle hvalpe. På holdet er der kun mellem 3 og 6 hvalpe - og dermed er der god tid til at få individuel hjælp. 

Træning varetages af veluddannet underviser. Træningen er belønningsbaseret og bygger på principperne for klikkertræning. Udgangspunktet for træningen er at belønne hunden når den gør det rigtige, frem for at straffe den, når den laver fejl. Derudover arbejder vi med at fremme hundens evne til at tænke selv og tage initiativ i træningen.Træningen kan foretages med eller uden klikker. 

Hvorfor er hvalpetræning vigtigt? 

I hvalpetiden lægges det fundament, der skal bygges videre på resten af hundens liv. Hvalpen skal lære at forholde sig til andre hunde og mennesker, og lære at begå sig i fremmede omgivelser uden at blive bange eller stresset. På hvalpeholdet har vi derfor fokus på netop dette - og du får en masse vigtige værktøjer, som du kan tage med videre i jeres træning. Derudover vil der være fokus på at styrke din hvalps selvtillid og jeres indbyrdes relation. Vi vil også arbejde med basisøvelser, der er vigtige for at hvalpen kan blive en velfungerende familiehund.

Det skal du have med: 

MANGE godbidder (gerne flere forskellige)

- Fast line (ikke flexline)

- Vandskål 

- Et tæppe (kan også lånes ved træningen)

- 2 stykker ens legetøj (kan også lånes ved træningen)

For at deltage på hvalpeholdet skal din hund være vaccineret mod hundesyge, parvovirus og smitsom leverbetændelse. Derudover skal den have den lovpligtige ansvarsforsikring. 

 

Om dyrlæge Astrid Holtet

Astrid Holtet er uddannet smådyrsdyrlæge og har en fortid i smådyrspraksis. Hun underviser til dagligt landets veterinærsygeplejerskeelever i kæledyrs sundhed og sygdom. Derudover har hun efteruddannet sig indenfor hundetræning og -adfærd, og arbejder som fagskribent for magasinet HUNDEN. 

 

Betalingsbetingelser: 

Tilmeldingen til træningen er bindende. Ved afbud senere end 14 dage før holdstart vil der blive afkrævet fuld betaling. Ved afbud tidligere end 14 dage inden træningen, kan beløbet refunderes ved at sende en mail til kontakt@aarhushundecenter.dk

Holdet oprettes ved min. 3 tilmeldte. I tilfælde af uforudsete hændelser, herunder sygdom, kan Aarhus Hundecenter derudover aflyse kurset. Ved aflysning tilbagebetales beløbet for træningen indenfor 5 arbejdsdage. 

Tilmelding
Pris
Antal
Total
  • HVALPEMOTIVATION
    1,195 kr
    1,195 kr
    0
    0 kr
Total0 kr

Del begivenheden