Start mandag d. 4/11 kl. 17.30 | Aarhus Hundecenter

Hvalpemotivation - hold 041119

Hvalpetræning for familiehunden
Hvalpemotivation - hold 041119

Tid & sted

Start mandag d. 4/11 kl. 17.30
Aarhus Hundecenter, Øster Parkvej, Højbjerg, Denmark

Om begivenheden

Teoriaften: 

Dato og tidspunkt: d. 4/11-19, kl 17.30  (ca. 1½ times varighed)

Træning:

Tidspunkt: 18.00-18.50

Datoer:  11/11, 18/11, 25/11, 2/12, 9/12, 16/12

Pris: 1195,00 kr 

Antal deltagere: Max 6 hvalpe 

Underviser: Connie Guldberg Christiansen

På hvalpeholdet får din hvalp et godt fundament, og der vil være fokus på socialisering, miljøtræning og basisøvelser. Holdet inkluderer 1 teoritime og 6 træningsgange, og henvender sig til alle hvalpe. På holdet er der kun mellem 4 og 6 hvalpe - og dermed er der god tid til at få individuel hjælp. 

Træning varetages af veluddannet underviser. Træningen er belønningsbaseret og bygger på principperne for klikkertræning. Udgangspunktet for træningen er at belønne hunden når den gør det rigtige, frem for at straffe den, når den laver fejl. Derudover arbejder vi med at fremme hundens evne til at tænke selv og tage initiativ i træningen.Træningen kan foretages med eller uden klikker. 

Hvorfor er hvalpetræning vigtigt? 

I hvalpetiden lægges det fundament, der skal bygges videre på resten af hundens liv. Hvalpen skal lære at forholde sig til andre hunde og mennesker, og lære at begå sig i fremmede omgivelser uden at blive bange eller stresset. På hvalpeholdet har vi derfor fokus på netop dette - og du får en masse vigtige værktøjer, som du kan tage med videre i jeres træning. Derudover vil der være fokus på at styrke din hvalps selvtillid og jeres indbyrdes relation. Vi vil også arbejde med basisøvelser, der er vigtige for at hvalpen kan blive en velfungerende familiehund.

Det skal du have med: 

MANGE godbidder (gerne flere forskellige)

- Fast line (ikke flexline)

- Vandskål 

- Et tæppe (kan også lånes ved træningen)

- 2 stykker ens legetøj (kan også lånes ved træningen)

Om Connie Guldberg Christiansen

Connie har mange års erfaring med hundetræning. På CV'et har hun blandt andet træneruddannelse fra DKK (både hvalpe- og familiehundeinstruktør og rallyinstruktør) og klikkertræneruddannelsen fra Canis. Derudover har hun deltaget i en lang række kurser med danske og internatinale eksperter indenfor hundetræning. 

Selv har Connie bland andet trænet rally, schweissspor og LP lydighed - og har deltaget i DM i rally 4 gange. 

Er du i tvivl om hvorvidt din hund passer på holdet, så er du velkommen til at kontakte os. 

Del begivenheden