lør. 02. nov. | Aarhus Hundecenter

Introduktion til rally - workshop 021119

Rallytræning for begyndere
Tilmeldingen er lukket
Introduktion til rally - workshop 021119

Tid & sted

02. nov. 2019 10.00 – 13.00
Aarhus Hundecenter, Øster Parkvej 2, Højbjerg, Denmark

Om begivenheden

Har du hørt om rally-lydighed og har du lyst til at snuse til det? Så tage din hund med til 3 timers workshop hos Aarhus Hundecenter.

​Rally er en herlig hundesport, hvor der lægges vægt på glæde og samarbejde, og hvor hunden lærer mange færdigheder, som man også kan have glæde af i hverdagen, både hjemme og på lufteturerne.

Rally er en sport, hvor hund og fører sammen gennemgår en bane med et antal skilte. Skiltene angiver forskellige øvelser, som teamet skal udføre undervejs. Øvelserne er baseret på lydighedsøvelser men er meget varierede – og mange øvelser findes slet ikke i traditionel lydighed. Der lægges stor vægt på glæde og det gode samarbejde mellem hund og fører – og man må gerne rose og motivere sin hund undervejs.

Har du lyst til at prøve rally sammen med din hund, så kom og vær med.

På workshoppen gives der en introduktion til, hvad rally er, og du få mulighed for at prøve at arbejde med øvelserne fra rally begynder-klassen.

Underviser: Connie Guldberg Christiansen

Pris: 399,00 kr (inkl. kaffe & kage) 

Tidspunkt: 2/11-19, kl. 10.00 – 13.00.

Antal pladser: 6 hunde (kurset oprettes ved min. 3 tilmeldinger).

​Workshoppen varer 3 timer. Niveauet er begynderniveau, dvs. du har ikke tidligere prøvet rally eller måske har du snuset til det på begynderniveau. Din hund skal dog kunne gå nogenlunde pænt i line, og den skal kunne træne med andre hunde i nærheden.

I løbet af dagen skal din hund enten kunne opholde sig i bilen eller i bur indenfor (bur kan lånes hos AHC ved forudgående aftale).

​Hunden skal være vaccineret mod parvovirus, hundesyge og smitsom leverbetændelse, samt have en udvidet ansvarsforsikring. 

​Medbring: Halsbånd, fast line, masser af gode godbidder, legetøj og evt. potetarget og klikker. 

Efterfølgende vil det være muligt at tilmelde sig vores kommende begynder rally hold.

OM CONNIE GULDBERG CHRISTIANSEN:  

Connie har mange års erfaring med hundetræning. På CV'et har hun blandt andet træneruddannelse fra DKK (både hvalpe- og familiehundeinstruktør og rallyinstruktør) og klikkertræneruddannelsen fra Canis. Derudover har hun deltaget i en lang række kurser med danske og internatinale eksperter indenfor hundetræning. 

Selv har Connie bland andet trænet rally, schweissspor og LP lydighed - og har deltaget i DM i rally 4 gange. 

Tilmeldingen er lukket

Del begivenheden