tor. 12. mar. | Aarhus Hundecenter

Spotkursus: Den legeglade hund & belønning med legetøj

Tirsdag d. 12. marts 11.00- 12.00 – for hunde, der elsker legetøj
Man kan ikke længere tilmelde sig
 Spotkursus: Den legeglade hund & belønning med legetøj

Tid & sted

12. mar. 2020 11.00 – 12.00
Aarhus Hundecenter, Øster Parkvej 2, 8270 Højbjerg, Denmark

Om begivenheden

Kan du nikke genkendene til næsten at have opgivet at belønne med legetøj, fordi din hund simpelthen kører for højt. Eller er du begyndt at blive lidt nærig med hvornår du bruger lege, fordi det kan være svært at vriste legetøjet fra hunden. Så er det her kursus noget for dig. Vi vil fokuserer på impulskontrol på legetøj samt hvordan man får en bedre ”slip” uden det bliver en negativ og træls ting. 

Pris: 199,00 kr/hund

Underviser: Zara Holst Zachariasen

 

Du skal medbringe: 

Du skal medbringe to stykker ens ruskelegetøj, masser af godbidder (gerne forskellige slags godbidder), samt godt humør. 

For at deltage på kurset skal din hund være vaccineret mod hundesyge, parvovirus og smitsom leverbetændelse. Den skal også være dækket af den lovpligtige ansvarsforsikring. Du bedes medbringe dokumentation for vaccination og forsikring på kursusdagen. 

 

HVEM ER ZARA HOLST ZACHARIASEN: 

Zara, der til dagligt hører til i DKK-Viby, er uddannet instruktør, og har undervist en masse forskellige hold, herunder hvalpe-, agility-, rally- og tricks-hold. Til dagligt træner hun med sin egen Border Collie Viggo, og elsker blandt andet at arbejde med tricks og sjove udfordringer. Zara er del af holdet bag siden voreshund.dk – hvis mission er at inspirere hundeejere, og hjælpe med tips og ideer til god aktivering af familiehunden.

Betalingsbetingelser: 

Tilmeldingen til træningen er bindende. Ved afbud senere end 7 dage før holdstart vil der blive afkrævet fuld betaling. Ved afbud tidligere end 7 dage inden træningen, kan beløbet refunderes ved at sende en mail til kontakt@aarhushundecenter.dk

Holdet oprettes ved min. 3 tilmeldte. I tilfælde af uforudsete hændelser, herunder sygdom, kan Aarhus Hundecenter derudover aflyse kurset. Ved aflysning tilbagebetales beløbet for træningen indenfor 5 arbejdsdage. 

Tilmelding
Pris
Antal
Total
  • SPOTKURSUS: Den legeglade hund
    199 kr
    199 kr
    0
    0 kr
Total0 kr

Del begivenheden