tor. 20. feb. | Aarhus Hundecenter

Spotkursus: Det klare billede

Torsdag den 20. februar 2020 KL. 9.30-11.00 – træningsparate hunde kan deltage
Man kan ikke længere tilmelde sig
Spotkursus: Det klare billede

Tid & sted

20. feb. 2020 09.30 – 11.00
Aarhus Hundecenter, Øster Parkvej 2, 8270 Højbjerg, Denmark

Om begivenheden

Når man træner hund, er der mange ting man skal være bevidst omkring, men det vigtigste er at danne sig et klart billede af hvad man gerne vil have. Det være sig ligegyldigt om man træner rally, agiliy, tricks, lydighed eller nose work. Så er det vigtigt at bruge en del af sin træning uden hund for at kunne gøre det klart overfor sig selv hvad det er man vil forlange af hunden. Dette gør at man kan blive meget skarpere både til at belønne men også i kommunikationen med hunden. På dette kursus vil der være et teoretisk udgangspunkt, hvor der vil blive lavet en gennemgang af brugen af delmål og belønninger for at komme så effektivt frem til det færdig mål som muligt.  

Pris: 299,00 kr/hund

Underviser: Zara Holst Zachariasen

Du skal medbringe: 

Du skal medbringe noget godt ruskelegetøj, masser af godbidder (gerne forskellige slags godbidder), tæppe/bur samt godt humør. 

HVEM ER ZARA HOLST ZACHARIASEN: 

Zara, der til dagligt hører til i DKK-Viby, er uddannet instruktør, og har undervist en masse forskellige hold, herunder hvalpe-, agility-, rally- og tricks-hold. Til dagligt træner hun med sin egen Border Collie Viggo, og elsker blandt andet at arbejde med tricks og sjove udfordringer. Zara er del af holdet bag siden voreshund.dk – hvis mission er at inspirere hundeejere, og hjælpe med tips og ideer til god aktivering af familiehunden.

Man kan ikke længere tilmelde sig

Del begivenheden