Start torsdag d. 19. marts, kl. 10.00-11.00 | Aarhus Hundecenter

Spotkursus: Hverdagslydighed

3 gange med start fra 19. marts kl. 10.00-11.00 – alle træningsparatehunde kan deltage
Man kan ikke længere tilmelde sig
Spotkursus: Hverdagslydighed

Tid & sted

Start torsdag d. 19. marts, kl. 10.00-11.00
Aarhus Hundecenter, Øster Parkvej 2, 8270 Højbjerg, Denmark

Om begivenheden

På dette hold vil vi arbejde med forskellige basale lydighedstemaer. Vi vil komme forbi emner som "stå", "sit", "dæk", lineføring og impulskontrol. Hunde i aldre kan deltage, og da der kun er 6 på holdet, bliver øvelserne justeret efter den enkelte. Det vil sige, at der ikke er noget der er for svært for nogen, men omvendt kommer ingen til at mangle udfordringer. Holdet er tænkt til familiehunden, der har brug for at kunne basale ting for at hverdagen bliver nemmere. 

Tidspunkt: 10.00-11.00

Datoer: 19/3, 26/3, 2/4

Pris: 599,00 kr/hund

Underviser: Zara Holst Zachariasen

Du skal medbringe: 

Du skal medbringe to ens stykker legetøj, masser af godbidder, gerne forskellige slags godbidder samt godt humør. 

For at deltage skal hunden have en ansvarsforsikring, samt være vaccineret for hundesyge, parvovirus og leverbetændelse. 

HVEM ER ZARA HOLST ZACHARIASEN: 

Zara, der til dagligt hører til i DKK-Viby, er uddannet instruktør, og har undervist en masse forskellige hold, herunder hvalpe-, agility-, rally- og tricks-hold. Til dagligt træner hun med sin egen Border Collie Viggo, og elsker blandt andet at arbejde med tricks og sjove udfordringer. Zara er del af holdet bag siden voreshund.dk – hvis mission er at inspirere hundeejere, og hjælpe med tips og ideer til god aktivering af familiehunden.

 

Betalingsbetingelser: 

Tilmeldingen til træningen er bindende. Ved afbud senere end 7 dage før holdstart vil der blive afkrævet fuld betaling. Ved afbud tidligere end 7 dage inden træningen, kan beløbet refunderes ved at sende en mail til kontakt@aarhushundecenter.dk

Holdet oprettes ved min. 3 tilmeldte. I tilfælde af uforudsete hændelser, herunder sygdom, kan Aarhus Hundecenter derudover aflyse kurset. Ved aflysning tilbagebetales beløbet for træningen indenfor 5 arbejdsdage. 

Tilmelding
Pris
Antal
Total
  • SPOTKURSUS 3 gange
    599 kr
    599 kr
    0
    0 kr
Total0 kr

Del begivenheden