tor. 20. feb. | Aarhus Hundecenter

Spotkursus: Impulskontrol

Torsdag den 20. februar 2020, kl. 11.30-12.30 – alle hunde kan deltage
Man kan ikke længere tilmelde sig
Spotkursus: Impulskontrol

Tid & sted

20. feb. 2020 11.30 – 12.30
Aarhus Hundecenter, Øster Parkvej 2, 8270 Højbjerg, Denmark

Om begivenheden

Impulskotrol betyder helt konkret, at hunden skal lærer ikke at handle på sine impulser. Det kan være impulsen til at hugge mad, jage en hare eller hyrde en cykel. Men kan også være i mere konkrete træningssituationer, at hunden ikke handler på sin impuls at gå fra en bliv, fordi der findes noget andet og mere spændende et andet sted. Dette bliver også ofte kategoriseret som forstyrrelsestræning, hvilket det også er, men i bund og grund har alt den slags træning rod i impulskontrol træning.

Impulskontrol er samtidig at det bliver hundens EGET valg ikke at handle på dens impulser. Det vil sige, det er ikke dig, der siger nej til den. Men det er den selv der vælger ikke at handle på impulsen. Måden vi får hunden til ikke at handle på sine impulser, er ved at lærer den, at det kan betale sig ikke at handle på impulserne. Det vil sige, den får det den gerne vil have eller noget der er bedre ved ikke at handle på sin første indskydelse. Dermed kan man snakke om, at det bedre skulle kunne betale sig at lade være med at handle på impulsen frem for at handle på impulsen. 

På dette kursus vil vi arbejde med nogle konkrete øvelser, der kan være med til at styrke hundens evne til at fravælge dens impulser. 

 

Pris: 199,00 kr/hund

Underviser: Zara Holst Zachariasen

 

Du skal medbringe: 

Du skal medbringe noget godt ruskelegetøj, masser af godbidder (gerne forskellige slags godbidder), tæppe/bur samt godt humør. 

 

HVEM ER ZARA HOLST ZACHARIASEN: 

Zara, der til dagligt hører til i DKK-Viby, er uddannet instruktør, og har undervist en masse forskellige hold, herunder hvalpe-, agility-, rally- og tricks-hold. Til dagligt træner hun med sin egen Border Collie Viggo, og elsker blandt andet at arbejde med tricks og sjove udfordringer. Zara er del af holdet bag siden voreshund.dk – hvis mission er at inspirere hundeejere, og hjælpe med tips og ideer til god aktivering af familiehunden.

Man kan ikke længere tilmelde sig

Del begivenheden