man. 23. mar. | Aarhus Hundecenter

Spotkursus: Impulskontrol II

Mandag d. 23. marts 2020, kl. 11.30-13.00 – for alle, der har deltaget på spotkurset "Impulskontrol"
Man kan ikke længere tilmelde sig
Spotkursus: Impulskontrol II

Tid & sted

23. mar. 2020 11.30 – 13.00
Aarhus Hundecenter, Øster Parkvej 2, 8270 Højbjerg, Denmark

Om begivenheden

På dette kursus vil vi fokusere på impulskontrol i en lidt mere legende forstand, derfor er det vigtigt at man har deltaget i impulskontrol 1 så man har en forståelse for træningsprincipperne om impulskontrol. Vi vil forstærke hundens rigtige valg på en hensigtsmæssig måde og dermed få sat hunden op til succes.  

Max. 6 hunde pr. hold - dvs. god tid til individuel hjælp!   

 

Pris: 299,00 kr/hund

Underviser: Zara Holst Zachariasen

 

Du skal medbringe: 

Du skal medbringe noget godt ruskelegetøj, masser af godbidder (gerne forskellige slags godbidder), tæppe/bur samt godt humør. 

 For at deltage på kurset skal din hund være vaccineret mod hundesyge, parvovirus og smitsom leverbetændelse. Den skal også være dækket af den lovpligtige ansvarsforsikring. Du bedes medbringe dokumentation for vaccination og forsikring på kursusdagen.  

 

HVEM ER ZARA HOLST ZACHARIASEN: 

Zara, der til dagligt hører til i DKK-Viby, er uddannet instruktør, og har undervist en masse forskellige hold, herunder hvalpe-, agility-, rally- og tricks-hold. Til dagligt træner hun med sin egen Border Collie Viggo, og elsker blandt andet at arbejde med tricks og sjove udfordringer. Zara er del af holdet bag siden voreshund.dk – hvis mission er at inspirere hundeejere, og hjælpe med tips og ideer til god aktivering af familiehunden.

 

Betalingsbetingelser: 

Tilmeldingen til træningen er bindende. Ved afbud senere end 7 dage før holdstart vil der blive afkrævet fuld betaling. Ved afbud tidligere end 7 dage inden træningen, kan beløbet refunderes ved at sende en mail til kontakt@aarhushundecenter.dk

Holdet oprettes ved min. 3 tilmeldte. I tilfælde af uforudsete hændelser, herunder sygdom, kan Aarhus Hundecenter derudover aflyse kurset. Ved aflysning tilbagebetales beløbet for træningen indenfor 5 arbejdsdage. 

Tilmelding
Pris
Antal
Total
  • SPOT - Impulskontrol
    299 kr
    299 kr
    0
    0 kr
Total0 kr

Del begivenheden