ons. 18. mar. | Aarhus Hundecenter

Spotkursus: Opvarmning inden træningen

Tirsdag d. 18. marts 12.30- 13.30 – alle hunde kan deltage
Man kan ikke længere tilmelde sig
Spotkursus: Opvarmning inden træningen

Tid & sted

18. mar. 2020 12.30 – 13.30
Aarhus Hundecenter, Øster Parkvej 2, 8270 Højbjerg, Denmark

Om begivenheden

At lave et opvarmningsprogram til sin hund inden man begynder at træne, kan der være mange fordele ved. Der er både de fysiske aspekter med hensyn til mindre sandsynlighed for skader, men der er også de mentale fordele i at man får mere fokus og samhørighed med sin hund inden træningen. På dette kursus vil der indledningsvis være en kort teori omkring opvarmning, derefter vil vi arbejde med hundene, hvor i vil få hjælp, ideer og inspiration til at stykke et opvarmningsprogram sammen. 

Pris: 199,00 kr/hund

Underviser: Zara Holst Zachariasen

 

Du skal medbringe: 

Du skal medbringe noget godt ruskelegetøj, masser af godbidder (gerne forskellige slags godbidder, samt godt humør. 

 

HVEM ER ZARA HOLST ZACHARIASEN: 

Zara, der til dagligt hører til i DKK-Viby, er uddannet instruktør, og har undervist en masse forskellige hold, herunder hvalpe-, agility-, rally- og tricks-hold. Til dagligt træner hun med sin egen Border Collie Viggo, og elsker blandt andet at arbejde med tricks og sjove udfordringer. Zara er del af holdet bag siden voreshund.dk – hvis mission er at inspirere hundeejere, og hjælpe med tips og ideer til god aktivering af familiehunden.

Betalingsbetingelser: 

Tilmeldingen til træningen er bindende. Ved afbud senere end 7 dage før holdstart vil der blive afkrævet fuld betaling. Ved afbud tidligere end 7 dage inden træningen, kan beløbet refunderes ved at sende en mail til kontakt@aarhushundecenter.dk

Holdet oprettes ved min. 3 tilmeldte. I tilfælde af uforudsete hændelser, herunder sygdom, kan Aarhus Hundecenter derudover aflyse kurset. Ved aflysning tilbagebetales beløbet for træningen indenfor 5 arbejdsdage. 

Tilmelding
Pris
Antal
Total
  • SPOTKURSUS
    199 kr
    199 kr
    0
    0 kr
Total0 kr

Del begivenheden