man. 02. mar. | Aarhus Hundecenter

Spotkursus: Ro på træningspladsen - NY DATO

Mandag d. 2. marts 2020 kl. 16.30-18.00 – alle hunde kan deltage
Man kan ikke længere tilmelde sig
Spotkursus: Ro på træningspladsen - NY DATO

Tid & sted

02. mar. 2020 16.30 – 18.00
Aarhus Hundecenter, Øster Parkvej 2, 8270 Højbjerg, Denmark

Om begivenheden

Kan du nikke genkende til, at det med at holde pause kan være rigtig svært? Det kan være så komplekst at få hunden til at være rolig, at det af og til kan være svært at koncentrere sig om, hvad underviseren siger. Dette kan både skyldes, at hunden gør, tigger, hopper op eller simpelthen bare synes, det er alt for spændende, det der sker med alle de andre hunde. På dette kursus vil vi starte med noget teori om basis forståelse for at holde hunden i ro. Derefter vil der være træning med hundene, hvor nogle af de teoretiske værktøjer ville blive bragt i spil. Max. 6 hunde pr. hold - dvs. god tid til individuel hjælp! 

Pris: 299,00 kr/hund

Underviser: Zara Holst Zachariasen

Du skal medbringe: 

Du skal medbringe noget godt ruskelegetøj, masser af godbidder  (gerne forskellige slags godbidder), tæppe/bur samt godt humør. 

  For at deltage på kurset skal din hund være vaccineret mod hundesyge, parvovirus og smitsom leverbetændelse. Den skal også være dækket af den lovpligtige ansvarsforsikring. Du bedes medbringe dokumentation for vaccination og forsikring på kursusdagen.  

HVEM ER ZARA HOLST ZACHARIASEN: 

Zara, der til dagligt hører til i DKK-Viby, er uddannet instruktør, og har undervist en masse forskellige hold, herunder hvalpe-, agility-, rally- og tricks-hold. Til dagligt træner hun med sin egen Border Collie Viggo, og elsker blandt andet at arbejde med tricks og sjove udfordringer. Zara er del af holdet bag siden voreshund.dk – hvis mission er at inspirere hundeejere, og hjælpe med tips og ideer til god aktivering af familiehunden.

Betalingsbetingelser: 

Tilmeldingen til træningen er bindende. Ved afbud senere end 7 dage før holdstart vil der blive afkrævet fuld betaling. Ved afbud tidligere end 7 dage inden træningen, kan beløbet refunderes ved at sende en mail til kontakt@aarhushundecenter.dk

Holdet oprettes ved min. 3 tilmeldte. I tilfælde af uforudsete hændelser, herunder sygdom, kan Aarhus Hundecenter derudover aflyse kurset. Ved aflysning tilbagebetales beløbet for træningen indenfor 5 arbejdsdage. 

Tilmelding
Pris
Antal
Total
  • SPOTKURSUS - Ro på trænings...
    299 kr
    299 kr
    0
    0 kr
Total0 kr

Del begivenheden