ons. 11. mar. | Aarhus Hundecenter

Spotkursus: Selvtillid

Onsdag d. 11. marts 2020, kl. 11.20-12.20 – alle hunde kan deltage
Man kan ikke længere tilmelde sig
Spotkursus: Selvtillid

Tid & sted

11. mar. 2020 11.20 – 12.20
Aarhus Hundecenter, Øster Parkvej 2, 8270 Højbjerg, Denmark

Om begivenheden

Dette kursus henvender sig til hunde med for lidt selvtillid, det kan også bare være du vil styrke din hunds selvstændighed. Vi vil have en kort intro på ca. 15 min uden hund, hvor vi kort vil gå noget teori igennem, derefter vil vi have et par øvelser, hvor der er fokus på hundens selvstændighed, eget initiativ og succes.  

 

Pris: 199,00 kr/hund

Underviser: Zara Holst Zachariasen

 

Du skal medbringe: 

Du skal medbringe noget godt ruskelegetøj, masser af godbidder (gerne forskellige slags godbidder), samt godt humør. 

For at deltage på kurset skal din hund være vaccineret mod hundesyge, parvovirus og smitsom leverbetændelse. Den skal også være dækket af den lovpligtige ansvarsforsikring. Du bedes medbringe dokumentation for vaccination og forsikring på kursusdagen.  

 

HVEM ER ZARA HOLST ZACHARIASEN: 

Zara, der til dagligt hører til i DKK-Viby, er uddannet instruktør, og har undervist en masse forskellige hold, herunder hvalpe-, agility-, rally- og tricks-hold. Til dagligt træner hun med sin egen Border Collie Viggo, og elsker blandt andet at arbejde med tricks og sjove udfordringer. Zara er del af holdet bag siden voreshund.dk – hvis mission er at inspirere hundeejere, og hjælpe med tips og ideer til god aktivering af familiehunden.

 

Betalingsbetingelser: 

Tilmeldingen til træningen er bindende. Ved afbud senere end 7 dage før holdstart vil der blive afkrævet fuld betaling. Ved afbud tidligere end 7 dage inden træningen, kan beløbet refunderes ved at sende en mail til kontakt@aarhushundecenter.dk

Holdet oprettes ved min. 3 tilmeldte. I tilfælde af uforudsete hændelser, herunder sygdom, kan Aarhus Hundecenter derudover aflyse kurset. Ved aflysning tilbagebetales beløbet for træningen indenfor 5 arbejdsdage. 

Tilmelding
Pris
Antal
Total
  • SPOT KURSUS - 1 time
    199 kr
    199 kr
    0
    0 kr
Total0 kr

Del begivenheden