Start d. 25. februar, kl. 10.30-11.30 | Aarhus Hundecenter

Spotkursus: Teenagehunden

3 gange med start fra 25. februar kl. 10.30-11.30 – unghunde fra 7-20 måneder
Man kan ikke længere tilmelde sig
Spotkursus: Teenagehunden

Tid & sted

Start d. 25. februar, kl. 10.30-11.30
Aarhus Hundecenter, Øster Parkvej 2, 8270 Højbjerg, Denmark

Om begivenheden

Når hundene kommer ind i teenagestadiet, kan man godt miste motivationen en smule. For pludselig er den søde nuttede hvalp, der ellers havde lært så mange seje kommandoer, ikke så lille mere. Samtidig kan det også være at den har glemt en del af alle de seje ting man havde lært den. På dette kursus, vil vi have fokus på opbyggelsen af koncentration, og træning i små sessioner, så teenagerhjernen kan følge med. Der vil også være en del snude arbejde så vi får fokus på det positive i relationen, der ellers godt kan være udfordret i denne periode. 

Pris: 599,00 kr/hund

Underviser: Zara Holst Zachariasen

Du skal medbringe: 

Du skal medbringe to ens stykker legetøj, masser af godbidder, gerne forskellige slags godbidder samt godt humør. 

For at deltage skal hunden have en udvidet ansvarsforsikring, samt være vaccineret for hundesyge, parvovirus og leverbetændelse. 

HVEM ER ZARA HOLST ZACHARIASEN: 

Zara, der til dagligt hører til i DKK-Viby, er uddannet instruktør, og har undervist en masse forskellige hold, herunder hvalpe-, agility-, rally- og tricks-hold. Til dagligt træner hun med sin egen Border Collie Viggo, og elsker blandt andet at arbejde med tricks og sjove udfordringer. Zara er del af holdet bag siden voreshund.dk – hvis mission er at inspirere hundeejere, og hjælpe med tips og ideer til god aktivering af familiehunden.

Man kan ikke længere tilmelde sig

Del begivenheden