tor. 12. mar. | Aarhus Hundecenter

Spotkursus: Timing & belønning

Torsdag d. 12. februar kl 9.00-10.00 – teoretisk kursus uden hund
Man kan ikke længere tilmelde sig
Spotkursus: Timing & belønning

Tid & sted

12. mar. 2020 09.00 – 10.00
Aarhus Hundecenter, Øster Parkvej 2, 8270 Højbjerg, Denmark

Om begivenheden

Timing er det alt afgørende for at få et hurtigt og effektivt resultat i træningen. Når man træner efter shaping principperne, er det især vigtigt at have styr på sin timing af klikkene. På dette kursus, vil vi have fokus på at forbedre reaktionstiden på belønningen. Vi vil lege nogle sjove lege, der kan gøre træningen lettere for dig og din hund. Kurset er UDEN hund, men dette betyder ikke at du ikke vil blive udfordret 

Pris: 199,00 kr/hund

Underviser: Zara Holst Zachariasen

  For at deltage på kurset skal din hund være vaccineret mod hundesyge, parvovirus og smitsom leverbetændelse. Den skal også være dækket af den lovpligtige ansvarsforsikring. Du bedes medbringe dokumentation for vaccination og forsikring på kursusdagen.  

 

HVEM ER ZARA HOLST ZACHARIASEN: 

Zara, der til dagligt hører til i DKK-Viby, er uddannet instruktør, og har undervist en masse forskellige hold, herunder hvalpe-, agility-, rally- og tricks-hold. Til dagligt træner hun med sin egen Border Collie Viggo, og elsker blandt andet at arbejde med tricks og sjove udfordringer. Zara er del af holdet bag siden voreshund.dk – hvis mission er at inspirere hundeejere, og hjælpe med tips og ideer til god aktivering af familiehunden.

Betalingsbetingelser: 

Tilmeldingen til træningen er bindende. Ved afbud senere end 7 dage før holdstart vil der blive afkrævet fuld betaling. Ved afbud tidligere end 7 dage inden træningen, kan beløbet refunderes ved at sende en mail til kontakt@aarhushundecenter.dk

Holdet oprettes ved min. 3 tilmeldte. I tilfælde af uforudsete hændelser, herunder sygdom, kan Aarhus Hundecenter derudover aflyse kurset. Ved aflysning tilbagebetales beløbet for træningen indenfor 5 arbejdsdage. 

Tilmelding
Pris
Antal
Total
 • SPOTKURSUS - Lær din hund...
  199 kr
  199 kr
  0
  0 kr
 • SPOTKURSUS - Timing & beløn...
  199 kr
  199 kr
  0
  0 kr
Total0 kr

Del begivenheden