tir. 03. mar. | Aarhus Hundecenter

Spotkursus: Trick - Lær din hund "gi pote", "vinke" og "high five"

Tirsdag d. marts 13.30 -14.30 – alle hunde kan deltage
Man kan ikke længere tilmelde sig
Spotkursus: Trick - Lær din hund "gi pote", "vinke" og "high five"

Tid & sted

03. mar. 2020 13.30 – 14.30
Aarhus Hundecenter, Øster Parkvej 2, 8270 Højbjerg, Denmark

Om begivenheden

Potearbejde er noget af det mest komplekse, men samtidig noget af det mest simple når man snakker tricktræning. På dette kursus vil der være fokus på de tre tricks gi pote, high five og vinke. Disse tre tricks hænger meget sammen og derfor giver det god mening at arbejde med dem alle tre samtidig for samtidig at lege med diskriminering af de tre kommandoer.  

Pris: 199,00 kr/hund

Underviser: Zara Holst Zachariasen

 

Du skal medbringe: 

Du skal medbringe noget godt ruskelegetøj, masser af godbidder (gerne forskellige slags godbidder), samt godt humør. 

  For at deltage på kurset skal din hund være vaccineret mod hundesyge, parvovirus og smitsom leverbetændelse. Den skal også være dækket af den lovpligtige ansvarsforsikring. Du bedes medbringe dokumentation for vaccination og forsikring på kursusdagen.  

 

HVEM ER ZARA HOLST ZACHARIASEN: 

Zara, der til dagligt hører til i DKK-Viby, er uddannet instruktør, og har undervist en masse forskellige hold, herunder hvalpe-, agility-, rally- og tricks-hold. Til dagligt træner hun med sin egen Border Collie Viggo, og elsker blandt andet at arbejde med tricks og sjove udfordringer. Zara er del af holdet bag siden voreshund.dk – hvis mission er at inspirere hundeejere, og hjælpe med tips og ideer til god aktivering af familiehunden.

Betalingsbetingelser: 

Tilmeldingen til træningen er bindende. Ved afbud senere end 7 dage før holdstart vil der blive afkrævet fuld betaling. Ved afbud tidligere end 7 dage inden træningen, kan beløbet refunderes ved at sende en mail til kontakt@aarhushundecenter.dk

Holdet oprettes ved min. 3 tilmeldte. I tilfælde af uforudsete hændelser, herunder sygdom, kan Aarhus Hundecenter derudover aflyse kurset. Ved aflysning tilbagebetales beløbet for træningen indenfor 5 arbejdsdage. 

Tilmelding
Pris
Antal
Total
  • SPOTKURSUS: TRICK- "Lær din...
    199 kr
    199 kr
    0
    0 kr
Total0 kr

Del begivenheden