fre. 13. mar. | Aarhus Hundecenter

Spotkursus: Tricks

Fredag d. 13. marts kl 10.00-11.00 – alle hunde kan deltage ejeren skal dog have kendskab til shapingteknikker (klikkertræning)
Man kan ikke længere tilmelde sig
Spotkursus: Tricks

Tid & sted

13. mar. 2020 10.00 – 11.00
Aarhus Hundecenter, Øster Parkvej 2, 8270 Højbjerg, Denmark

Om begivenheden

På dette kursus kan du træne tricks - vi tager udgangspunkt i følgende tricks: vinke, buk og danse. Da vi kun har en time, er det ikke sikkert at du når helt i mål med tricket til selv træningen, men dig og din hund kommer hjem med redskaberne til arbejde videre. Max. 6 hunde per hold - og dermed god mulighed for individuel hjælp! 

 

Pris: 199,00 kr/hund

Underviser: Zara Holst Zachariasen

Du skal medbringe: 

Du skal medbringe noget godt ruskelegetøj, masser af godbidder (gerne forskellige slags godbidder), samt godt humør. 

 

HVEM ER ZARA HOLST ZACHARIASEN: 

Zara, der til dagligt hører til i DKK-Viby, er uddannet instruktør, og har undervist en masse forskellige hold, herunder hvalpe-, agility-, rally- og tricks-hold. Til dagligt træner hun med sin egen Border Collie Viggo, og elsker blandt andet at arbejde med tricks og sjove udfordringer. Zara er del af holdet bag siden voreshund.dk – hvis mission er at inspirere hundeejere, og hjælpe med tips og ideer til god aktivering af familiehunden.

Betalingsbetingelser: 

Tilmeldingen til træningen er bindende. Ved afbud senere end 7 dage før holdstart vil der blive afkrævet fuld betaling. Ved afbud tidligere end 7 dage inden træningen, kan beløbet refunderes ved at sende en mail til kontakt@aarhushundecenter.dk

Holdet oprettes ved min. 3 tilmeldte. I tilfælde af uforudsete hændelser, herunder sygdom, kan Aarhus Hundecenter derudover aflyse kurset. Ved aflysning tilbagebetales beløbet for træningen indenfor 5 arbejdsdage. 

Tilmelding
Pris
Antal
Total
  • SPOTKURSUS 1 time
    199 kr
    199 kr
    0
    0 kr
Total0 kr

Del begivenheden