Fyraftensforedrag 

Stress og indlæring

Pris: GRATIS inkl. kaffe og kage - tilmelding nødvendig

Foredragsholder: Astrid Gerd Holtet, dyrlæge

Dato: 20/9-2018

Tidspunkt: 19:00-21:00

LOGO.PNG

Tilmeld dig kurset nu:

Hver måned inviterer Aarhus Hundecenter til gratis fyraftensforedrag i lokalerne på Øster Parkvej 2. Der vil være et spændende foredrag på ca. 1 time og derefter til der være mulighed for spørgsmål og diskussion. Der serveres kage og kaffe i forbindelse med foredraget.  

Næste fyraftensforedrag handler om stress og indlæring: 

Når hundens alarmberedskab aktiveres og kroppen kommer i en stresstilstand, kan det både være en positiv og en negativ oplevelse for individet. Den positive stress hjælper hunden til at yde mere, mens den negative stress er hæmmende for hundens indlæring og påvirker dens livskvalitet.

Når mange hunde er samlet til træning, udstillinger eller hyggelig leg, er stress en næsten uundgåelig følgesvend – men hvornår er det positivt, og hvornår begynder det at give problemer?

I foredraget ”Stress og indlæring” ser vi nærmere på netop denne problemstilling og forsøger at besvare følgende spørgsmål:

 

  • Hvad er stress og hvordan påvirker det kroppen og hjernen?

  • Hvad er forskellen på positiv og negativ stress?

  • Hvordan påvirkes indlæringen, når hunden er stresset?

  • Hvad kan man gøre, hvis ens hund har problemer med stress på træningspladsen? 

OM DYRLÆGE ASTRID HOLTET

Astrid Holtet er uddannet smådyrsdyrlæge og har en fortid i smådyrspraksis. Hun underviser til dagligt landets veterinærsygeplejerskeelever i kæledyrs sundhed og sygdom. Derudover har hun efteruddannet sig indenfor hundetræning og -adfærd, og arbejder som fagskribent for magasinet HUNDEN.