HANDELSBETINGELSER

Produktinformation:

Produktets/ydelsers særlige egenskaber oplyses på www.aarhushundecenter.dk. Besvarelse af supplerende oplysninger eller spørgsmål i forlængelse af de eksisterende oplysninger, kan opnås på denne mailadresse til www.aarhushundecenter.dk via kontakt@aarhushundecenter.dk, såfremt kunden ønsker det.

Priser:

Ændringer i pris kan forekomme, alt efter dit bestillingstidspunkt. Såfremt Aarhus Hundecenter accepterer din ordre, vil køber blive faktureret den pris, der er gældende på bestillingsdatoen. Alle priser er vist inkl. moms.

Bestilling/tilmelding:

Fremstilling af produkter/ydelser inkl. pris på www.aarhushundecenter.dk er blot en opfordring til at udnytte et nedslag i pris, og betragtes derfor ikke som et bindende tilbud. Ved bestilling af varer fra www.aarhushundecenter.dk binder køber sig til tilbuddet om at købe varen på de oplyste vilkår og der udgøres dermed ikke en direkte bindende accept. Den bindende aftale træder først i kraft, når aftalen mellem køber og www.aarhushundecenter.dk er indgået i form af en ordrebekræftelse, hvilket betyder at køber accepterer det afgivne tilbud.

Ansvarsfraskrivelse og garanti:

www.aarhushundecenter.dk bringer relevante informationer om andre hjemmesider til dig igennem links. Disse hjemmesider kontrolleres ikke af AarhusHundecenter. Derfor kan vi på ingen måde stå til ansvar for deres indhold.

Fortrydelsesret:

Køber kan fortryde sit køb/tilmelding op til 14 dage efter tilmelding, såfremt det meddeles til aarhushundecenter.dk. Herefter refunderer køber det modtagne beløb

Aflysninger:

AarhusHundecenter forbeholder sig ret til at aflyse aftaler, træningshold, kurser eller begivenheder ved utilstrækkelig tilmelding, sygdom eller anden uforudset begivenhed. Aflyses et hold, kursus eller anden begivenhed, vil tilmeldte få pengene refunderet inden for 7 dage efter aflysningen.

 

Hjemmesiden www.aarhushundecenter.dk drives af firmaet:

Firmanavn: Dyrlæge Astrid Holtet

CVR nr: 38812297

Telefon: 26818350,

Adresse:  Strandvejen 4, 8410 Rønde

Forbehold for ændringer:

Dyrlæge Astrid Gerd Holtet forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der er  gældende for denne hjemmeside. Du bedes derfor holde dig opdateret løbende om eventuelle ændringer.