Øster Parkvej 2, 8270 Højbjerg

Tlf:  26 81 83 50 

E-mail: kontakt@aarhushundecenter.dk

v/ Dyrlæge Astrid Gerd Holtet

CVR: 38812297 

  • Facebook Social Icon
  • Google Places Social Icon

ADFÆRDSKONSULTATIONER

PROBLEMER MED SEPERATIONSANGST,

LYDFOBIER ELLER NOGET ANDET?

Aarhus Hundecenter - fokus på din hunds mentale og fysiske sundhed

Hos Aarhus Hundecenter hjælper vi dig med at få en hund, der er sund både fysisk og mentalt. Vi tilbyder en række ydelser af høj kvalitet, der hjælper din hund til at trives, herunder blandt andet adfærdskonsultationer, hundetræning, fysisk træning af hunde, negleklip, vægttab samt fysioterapi og genoptræning. 

Drivkræften bag Aarhus Hundecenter er dyrlæge og hundetræner Astrid Holtet. Astrid er uddannet smådyrsdyrlæge og har en fortid i smådyrspraksis. Hun har også underviser landets veterinærsygeplejerskeelever i kæledyrs sundhed og sygdom, og er del af censorkropset på Københavns Universitet indenfor emnet Etologi og dyrevelfærd. Derudover har hun efteruddannet sig indenfor hundetræning og -adfærd, og arbejder som fagskribent for magasinet HUNDEN. 

Har I brug for hjælp til vægttab?

Adfærdsproblemer? 

Vi tilbyder professionel negleklip af hunde.

 

Vi mener at negleklip skal være en rar oplevelse, og vi tager den tid, der skal til, så oplevelsen bliver så god som muligt.  

Er din hund bange for at få klippet negle, kan vi vejlede og hjælpe i træningen, så din hund kan få det bedre med at få dem klippet.

Du kan booke læse mere her og booke en tid online 

Overvægt er forbundet med en lang række sygdomme - og for meget fedt på sidebenene kan skære år af din hunds liv og nedsætte dens livskvalitet.. Vægttab kan dog være svært, og derfor tilbyder vi at hjælpe din hund til et sundt og fornuftigt vægttab med et særligt tilrettelagt slankeprogram tilpasset lige præcis din hunds behov.  . 

 

Kort sagt - med vores slankeprogram hjælper vi dig hele vejen, så I kan nå jeres mål! 

Alenehjemmeproblemer, lydforbier eller problemer med andre hunde? 

Ved første adfærdskonsultation gennemgår vi grundigt problemets omfang og karakter. Derudover foretages en grundig klinisk undersøgelse for at udelukke smerter eller anden sygdom. Efter at have gennemgået problemet gennemgår vi hvordan du kan arbejde med problemet.. Nogle problemer kræver en eller flere opfølgende konsultationer ellertræningstimer. 

Professionel negleklip