shutterstock_136164980.jpg

WORKSHOP - DEN GODE RELATION

Tilmeld dig workshoppen nu:

Hunden er menneskets bedste ven, og at have en hverdag sammen med en hund, kan være helt igennem fantastisk. Men for at sådan en hverdag kan fungere, er det vigtigt at have et godt samarbejde med hunden. Der findes mange måder at opbygge et godt samarbejde mellem hund og ejer.

 

På denne workshop vil der blive præsenteret forskellige samarbejdsøvelser, hvor hund og ejer på en sjov måde kan opbygge et bedre samarbejde og en bedre relation. Samarbejdsøvelserne vil have karakter af forskellige sjove og hyggelige tricks. Samarbejde kan altid forbedres mellem hund og ejer, og det er af altafgørende betydning for at have en lydig, velfungerende og velopdragen hund. Der vil være en kort introduktion til noget teori om positiv trick træning.

Underviser: Zara Holst Zachariasen

Pris: 250,00 (inkl. kaffe/te samt frugt/kage)

Tidspunkt: 4/3-19, ​kl. 18,00-20.30

Antal pladser: 6 hunde (kurset oprettes ved min. 3 tilmeldinger)

Workshoppen varer 2½ time og er for alle niveauer, alle hunde skal dog være i en fast line. 

Hunden skal være vaccineret mod parvovirus, hepatitis og hundesyge, samt have en udvidet ansvarsforsikring. Dokumentation herfor fremvises på dagen. 

Under teoridelen, skal hunden kunne ligge i bilen eller i et medbragt bur. 

Har du spørgsmål - ring til 26818350

d. 4/3 kl. 18.00-20.30

Om Zara Holst Zachariasen

Zara, der til dagligt hører til i DKK-Viby, er uddannet instruktør, og har undervist en masse forskellige hold, herunder hvalpe-, agility-, rally- og tricks-hold.

 

Til dagligt træner hun med sin egen Border Collie Viggo, og elsker blandt andet at arbejde med tricks og sjove udfordringer.

 

Zara er del af holdet bag siden voreshund.dk – hvis mission er at inspirere hundeejere, og hjælpe med tips og ideer til god aktivering af familiehunden. Læs mere om Zara her: voreshund.dk