WORKSHOP - HVERDAGSAKTIVERING

Tilmeld dig workshoppen nu:

I hverdagen kan det nogle gange være svært at finde tid til de lange ture og grundig træning. Dermed kan hverdagsaktiveringen ofte være den dårlige samvittighed, man som hundeejer altid går rundt med. Ofte kan man godt presse 5-10 minutter ind, men så er spørgsmålet hvad man skal bruge den korte tid på.

 

På denne workshop vil der være ideer til nem hverdagsaktivering både til gåturen, hjemme i stuen og ude i haven. Der vil være over en kort intro til teorien bag de positive shaping principper bag tricktræning, men der vil også blive præsenteret forskellige måder, hvorpå man kan bruge den daglige portion mad som aktivering og stimulering af hunden.

Underviser: Zara Holst Zachariasen

Pris: 350,00 (inkl. kaffe/te samt frugt/kage)

Tidspunkt: 10/2-19 kl. 9,00-12.30

Antal pladser: 6 hunde (kurset oprettes ved min. 3 tilmeldinger)

Workshoppen varer 3 ½ time og er for alle niveauer, alle hunde skal dog være i en fast line. 

Hunden skal være vaccineret mod parvovirus, hepatitis og hundesyge, samt have en udvidet ansvarsforsikring. Dokumentation herfor fremvises på dagen. 

Under teoridelen, skal hunden kunne ligge i bilen eller i et medbragt bur.

 

Har du spørgsmål? - Ring til 26818350 

d. 10/2-19 kl. 9.00-12.30

Om Zara Holst Zachariasen

Zara, der til dagligt hører til i DKK-Viby, er uddannet instruktør, og har undervist en masse forskellige hold, herunder hvalpe-, agility-, rally- og tricks-hold.

 

Til dagligt træner hun med sin egen Border Collie Viggo, og elsker blandt andet at arbejde med tricks og sjove udfordringer.

 

Zara er del af holdet bag siden voreshund.dk – hvis mission er at inspirere hundeejere, og hjælpe med tips og ideer til god aktivering af familiehunden. Læs mere om Zara her: www.voreshund.dk

shutterstock_401837518.jpg