WORKSHOP - INTRODUKTION TIL RALLY

Tilmeld dig workshoppen nu:

Har du hørt om rally-lydighed og har du lyst til at snuse til det? Så tage din hund med til 3 timers workshop hos Aarhus Hundecenter.

Rally er en herlig hundesport, hvor der lægges vægt på glæde og samarbejde, og hvor hunden lærer mange færdigheder, som man også kan have glæde af i hverdagen, både hjemme og på lufteturerne.

Rally er en sport, hvor hund og fører sammen gennemgår en bane med et antal skilte. Skiltene angiver forskellige øvelser, som teamet skal udføre undervejs. Øvelserne er baseret på lydighedsøvelser men er meget varierede – og mange øvelser findes slet ikke i traditionel lydighed.

Der lægges stor vægt på glæde og det gode samarbejde mellem hund og fører – og man må gerne rose og motivere sin hund undervejs.

Har du lyst til at prøve rally sammen med din hund, så kom og vær med.

På workshoppen gives der en introduktion til, hvad rally er, og du få mulighed for at prøve at arbejde med øvelserne fra rally begynder-klassen.

Underviser: Tina Thomsen

 

Pris:299,00

 

Tidspunkt: Søndag d. 25. maj kl. 13.30 – 16.30.

 

Antal pladser: 4 hunde (kurset oprettes ved min. 3 tilmeldinger).

Workshoppen varer 3 timer. Niveauet er begynderniveau, dvs. du har ikke tidligere prøvet rally eller måske har du snuset til det på begynderniveau. Din hund skal dog kunne gå nogenlunde pænt i line, og den skal kunne træne med andre hunde i nærheden.

Under den teoretiske introduktion skal din hund enten kunne opholde sig i bilen eller være i ro inde, i bur eller på et tæppe.

Hunden skal være vaccineret mod parvovirus, hundesyge og smitsom leverbetændelse, samt have en udvidet ansvarsforsikring. 

Medbring: Halsbånd, fast line og masser af gode godbidder.

Efterfølgende vil det være muligt at tilmelde sig vores kommende begynder rally hold,. 

d. 25/5-19, kl. 13.30-16.30

Om Tina Thomsen

Tina er uddannet instruktør fra Hund & Træning. Det er en 1 ½ årig teoretisk og praktisk uddannelse baseret på klikkertræningens principper.

I de seneste 12 år har Tina haft Berner Sennenhunde. Hun har dyrket rally med dem alle og gået konkurrencer på forskellige niveauer. 

Tina interesserer sig især for træning, der kan berige hundens liv, give den mere selvsikkerhed og styrke båndet mellem hund og ejer. 

I det ”civile” liv er Tina uddannet cand. mag og arbejder som HR Manager.

55680208_10218265391730029_4250404635187