Nytårsangst - hvad kan du gøre?

LOGO.PNG

Pris: 350,00 inklusiv undervisningsmaterialer og frokost 

Dato: Lørdag d. 24. november 2018

Tidspunkt: 10.00-14.00

Kurset oprettes ved 3 tilmeldinger

Tilmeld dig kurset nu:

Lydfobier, herunder angst for fyrværkeri, er et almindeligt problem hos danske hunde - og det kan gøre livet stressende og ubehangeligt for de ramte individer. Heldigvis er der en masse man kan gøre for at hjælpe hunde med lydfobier. - både her og nu, så livet bliver lidt lettere - og på sigt, så de bliver bedre rustet til at takle de høje lyde. 

Kom til et 4 timer langt kursus om nytårsangst og lydfobier, og bliv klogere på hvordan du kan hjælpe din hund. Kurset er relevant for ejere, der har hunde med angst for fyrværkeri eller andre høje lyde, som eksempelvis tordenvejr. Det er også relevant for dig, der ønsker at forebygge at din hund udvikler en lydfobi. Dyrlæge Astrid Holtet har udarbejdet kurset og varetager også undervisningen. 

Følgende emner vil blive gennemgået på kurset: 

  • Hvorfor og hvordan opstår lydfobier?

  • Hvad kan du gøre her og nu for at hjælpe din hund?

  • Hvad kan du gøre på sigt for at lære din hund at håndtere høje lyde? 

  • Hvordan forebygger man lydfobier?

 

På kurset får du: 

  • Onlineadgang til undervisningsmateriale

  • Undervisning udarbejdet og varetaget af dyrlæge Astrid Holtet

  • Undervisning bestående af en blanding af foredrag og casegennemgange

  • Frokost samt kaffe/the

 

Der vil ikke være mulighed for en grundig gennemgang af den enkelte hunds problemer på kurset, men kursisters eksempler vil kunne inddrages i undervisningen. Ønsker du hjælp til at lave en konkret træningsplan for din hund, er der mulighed for at få 10% rabat på individuel vejledning efterfølgende, hvis du har deltaget på kurset. 

Om dyrlæge Astrid Holtet

Astrid Holtet er uddannet smådyrsdyrlæge og har en fortid i smådyrspraksis. Hun underviser til dagligt landets veterinærsygeplejerskeelever i kæledyrs sundhed og sygdom. Derudover har hun efteruddannet sig indenfor hundetræning og -adfærd, og arbejder som fagskribent for magasinet HUNDEN, hvor hun skriver artikler om hundes fysiske og mentale sundhed.

Har du spørgsmål om kurset, kan du kontakte dyrlæge Astrid Holtet:

E-mail: kontakt@aarhushundecenter.dk

Telefon (direkte): 26818350

shutterstock_723141457 (2).jpg