Aarhus Hundecenter

Aarhus Hundecenter er placeret på Øster Parkvej 2 i Højbjerg og tilbyder en række ydelser indenfor hundetræning, adfærd og sundhed. 

I centeret er der blandt andet mulighed for at deltage i indendørs hundetræning, kurser og meget mere. 

Aktører i Aarhus Hundecenter

Dyrlæge Astrid Holtet arbejder med dyreadfærd og adfærdsbehandling af kæledyr. Astrid Holtet tilbyder blandt andet kurser, foredrag, enetimer og holdtræning i Aarhus Hundecenter.  

Sirius Hunde tilbyder salg af en lang række kvalitetsprodukter til hunde, herunder seler, liner og legetøj. Som noget helt særligt holder Sirius Hunde jævnligt åbnet i deres seleværksted, hvor du kan få specialdesignet og tilpasset liner, halsbånd og seler 

EKSTERNE AKTØRER

Aarhus Hundecenter samarbejder med en række eksterne aktører, og tilbyder med jævne mellemrum sær-arrangementer og ydelser af forskellig slags. Arrangementerne og ydelserne bliver offentliggjort her på siden samt på Aarhus Hundecenters facebookside. 

VIL DU VÆRE MED?

Aarhus Hundecenter samler på fagpersoner, der kan bidrage til centerets ydelser og være med til at forme et unikt forum for Østjyllands hunde og hundeejere. Mener du, at du har en faglighed, der kan bidrage til centerets virke, er du velkommen til at kontakte os. 

Øster Parkvej 2, 8270 Højbjerg

Tlf:  26 81 83 50 

E-mail: kontakt@aarhushundecenter.dk

v/ Dyrlæge Astrid Gerd Holtet

CVR: 38812297 

  • Facebook Social Icon
  • Google Places Social Icon