Træning:

Tidspunkt: 19.15-20.05

Datoer: 4/11, 11/11, 18/11, 25/11, 2/12, 9/12, 16/12

Pris: 1195,00 kr 

Antal deltagere: Max 4 hunde 

Underviser: Connie Guldberg Christiansen

Rally er en sport, hvor hund og fører sammen gennemgår en bane med et antal skilte. Skiltene angiver forskellige øvelser, som teamet skal udføre undervejs. Øvelserne er baseret på lydighedsøvelser men øvelserne er varierede og sjove – og mange øvelser findes slet ikke i traditionel lydighed.

 

Der lægges stor vægt på glæde og det gode samarbejde mellem hund og fører – og man må gerne rose og motivere sin hund undervejs.

Har du lyst til at prøve rally sammen med din hund, så kom og vær med!

Rally er en herlig hundesport, hvor der lægges vægt på glæde og samarbejde, og hvor hunden lærer mange færdigheder, som man også kan have glæde af i hverdagen, både hjemme og på lufteturerne.

Den første undervisningsgang vil der være en kort teorigennemgang  - her skal hunden kunne sidde i bilen eller i bur (kan lånes ved forudgående aftale) 

Hvad skal du medbringe:​

- MANGE godbidder (gerne flere forskellige)

- Fast line (ikke flexline)

- Vandskål

- Potetarget

 

Om Connie Guldberg Christiansen

Connie har mange års erfaring med hundetræning. På CV'et har hun blandt andet træneruddannelse fra DKK (både hvalpe- og familiehundeinstruktør og rallyinstruktør) og klikkertræneruddannelsen fra Canis. Derudover har hun deltaget i en lang række kurser med danske og internatinale eksperter indenfor hundetræning. Selv har Connie bland andet trænet rally, schweissspor og LP lydighed - og har deltaget i DM i rally 4 gange. 

 

Er du i tvivl om hvorvidt din hund passer på holdet, så er du velkommen til at kontakte os.