Seleværksted

Hos Aarhus Hundecenter tilbyder Sirius Hunde løbende tider i deres seleværksted. Her kan du få speciallavet seler, liner og halsbånd, således at det passer netop til din hund. Alt seletøj fra Sirius Hunde er produceret i det lette med stærke materiale BioThane.

Har du spørgsmål om specialdesign er du altid velkommen til at kontakte Sirius Hunde. 

Tiden i seleværkstedet er gratis. Se nedenfor for priser på de mest almindelige produkter. For priser på andre specialdesignede ønsker, bedes du kontakte Sirius Hunde

Book en tid i seleværkstedet nu:

Hvad kan du forvente i seleværkstedet

Sirius Hunde har mange års erfaring med produktion og tilpasning af specialudstyr til hunde.

 

Sirius Hundes seler findes i flere forskellige modeller - og hvilken en der passer, afhænger af hvilken type hund du har. Får du en af Sirius' specialtilpassede seler, bliver den lavet efter din hunds mål og der er efterfølgende mulighed for at få selen justeret skulle din hund vokse. 

Ud over seler, laver Sirus Hunde og liner og halsbånd efter mål. Med et stor udvalg i spænder, ringe og karabinhager kan du sammensætte dem, så de passer lige præcis til dine behov.

 

Når du har en tid i seleværkstedet, er det vigtigt at du medbringer din hund. Det vil nogle gange være muligt at lave produktet samme dag, og andre gange skal du afhente produktet senere - typisk indenfor en uge. Det er også muligt at lave en aftale om at få produktet sendt til dig, når det er færdigt. I enkelte tilfælde kan det være nødvendigt med en ekstra tilpasning inden produktet er færdigt. For at være sikker på produktionstiden på et bestemt produkt, bør altid kontakte Sirius Hunde inden du booker en tid i værkstedet. 

Er du i tvivl om hvorvidt Sirius Hunde kan lave det du gerne vil have, eller har du andre spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte dem. 

Priser i seleværkstedet

Tilpasning af udstyr er altid gratis. Her er prisernerne på nogle af de mest populære specialtilpassede produkter i seleværkstedet: 

  • Gå-seler, hunde op til ca. 12 kg: 325,00 kr

  • Gå-seler, hunde over ca. 12 kg: 350,00 kr

  • Løbesele, hunde op til ca. 12 kg: 325,00 kr

  • Løbesele, hunde over ca. 12 kg: 350,00 kr

  • Løbesæt, hunde:: 600,00 kr

  • Halsbånd, 1,2 cm (bredde): 140,00 kr

  • Halsbånd, 1,9 cm (bredde): 150,00 kr

  • Halsbånd, 2,5 cm (bredde): 160,00 kr

  • Linernes pris afhænger af længden og valget af ringe og karabinhager, men prisen ligger typisk mellem 150,00 kr og 450,00 kr. 

Priser på andre speciallavede produkter aftales individuelt og afhænger af hvilke materialer der skal bruges.

Prisen aftales altid inden produktionen sættes i gang. Er du i tvivl om priserne, er du altid velkommen til at kontakte Sirius Hunde inden du booker en tid i værkstede