Øster Parkvej 2, 8270 Højbjerg

Tlf:  26 81 83 50 

E-mail: kontakt@aarhushundecenter.dk

v/ Dyrlæge Astrid Gerd Holtet

CVR: 38812297 

  • Facebook Social Icon
  • Google Places Social Icon
HUNDEFITNESS & SJOV
KROPSKONTROL, STYRKE & BALANNCE

Træningsworkshop

Hos Aarhus Hundecenter tilbydes træningsworkshops af dyrlæge Astrid Holtet og et udvalgt hold af hundetrænere. Der udbydes løbende forskellige hold, og al træning foregår som udgangspunkt i Aarhus Hundecenters lokaler - nogle wprkshop kan dog afholdes andre steder. Se mere nedenfor.

Er du i tvivl om hvilket workshops, der passer til dig og din hund? Kontakt Astrid Holtet for en snak! 

WORKSHOP - Gå pænt & roligt

DATO & TID: 

Træning med fokus på øvelser, der hjælper hunden til at gå pænt i snor. 

I 3 timer arbejder vi intensivt med øvelser, der fremmer ro, og som hjælper dig og din hund til at få en bedre gå-tur. Undervisningen er en blanding af teori og praktisk træningen. Workshoppen er begrænset til max. 4 hunde, hvilket giver rig mulighed for at arbejde med den enkelte hunds særlige udfordringer. 

28/10-19,  kl. 18.00-21.00

WORKSHOP II - Gå pænt & roligt 

DATO & TID: 

For dig, der tidligere har deltaget i vores gå-pænt workshops! 

I 3 timer arbejder vi videre med lineføring, så din hund kan blive endnu bedre til at gå i snor. Undervisningen er en blanding af teori og praktisk træningen. Workshoppen er begrænset til max. 4 hunde, hvilket giver rig mulighed for at arbejde med den enkelte hunds særlige udfordringer. 

Få besked når workshoppen oprettes - klik på "Læs mere" 

Følg os på Facebook

  • Facebook

WORKSHOP - Kom når jeg kalder

Træning med fokus på øvelser, der hjælper hunden til at komme når du kalder

I 3 timer arbejder vi intensivt med øvelser, der styrker dit indkald. Undervisningen er en blanding af teori og praktisk træningen. Workshoppen er begrænset til max. 4 hunde, hvilket giver rig mulighed for at arbejde med den enkelte hunds særlige udfordringer. 

DATO & TID: 

16/11-19,  kl. 10.00-13.00

WORKSHOP - Introduktion til rally

Har du hørt om rally-lydighed og har du lyst til at snuse til det? Så tage din hund med til 3 timers workshop hos Aarhus Hundecenter.

 

​Rally er en herlig hundesport, hvor der lægges vægt på glæde og samarbejde, og hvor hunden lærer mange færdigheder, som man også kan have glæde af i hverdagen, både hjemme og på lufteturerne.

DATO & TID: 

2/11-19, kl. 10.00-13.00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få besked om nye workshops!

WORKSHOP - Aktivering i teori & praksis

Aktivering i hverdagen er vigtigt for hundens velvære - og samtidig er det en god måde at styrke relationen mellem hund og ejer! 

I en 3 timer lang workshop, ser vi nærmere på hvorfor aktivering er så vigtigt, og hvordan forskellige typer af aktivering hjælper hunden. Derudover arbejder vi med forskellige former for aktivering, så du får en masse inspiration til dagligdagen. 

DATO & TID: 

Nye datoer kommer snart - tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nye workshops!